ΙΜΙΑ 2010

30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 - 7ΜΜ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ τη Γη που έδωσαν, το Αίμα που πρόδωσαν και ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ τα εγκλήματά τους ενάντια στο Έθνος μας. Φέτος θα μας βρουν μπροστά τους και για την ιθαγένεια που παραχωρούν σε αλλόφυλους! ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ! (κλικ στον τίτλο)

ΙΜΙΑ 2009

ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ

Απαντώντας στην συνεργασία παρακράτους και κράτους το 2008, για την απαγόρευση της μεγαλύτερης επετειακής εθνικιστικής εκδήλωσης, το 2009 διοργανώθηκαν δύο μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις Τιμής και Μνήμης. Στον Πειραιά και την Αθήνα. Δείτε τα βίντεο.

ΙΜΙΑ 2008

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Η μόνη χρονιά, στα 12 χρόνια, που δεν έγινε πορεία, λόγω εισαγγελικής απαγόρευσης. Η χρονιά που οι αντιεθνικιστές τόλμησαν να μας επιτεθούν... Και έμαθαν να το αποφεύγουν. Δείτε το χρονικό.

ΙΜΙΑ 2007

ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ

Η μεγαλύτερη μέχρι τότε συγκέντρωση και πορεία, που πανικόβαλε το κράτος και το παρακράτος τόσο, ώστε έκαναν τα πάντα για να σταματήσουν την επόμενη. Ήταν η χρονιά που κάηκε το βιβλίο της νεοταξικής ιστορίας για την Στ' Δημοτικού. Ας τους τρομάξουμε ακόμη περισσότερο φέτος!

ΙΜΙΑ 1997

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Το 1996, την βραδιά της προδοσίας, Χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν οργισμένοι έξω απ' την Βουλή. Ορκίστηκαν ότι δεν θα ξεχάσουν, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Από το 1997, κάθε χρόνο και περισσότεροι Έλληνες ορκίζονται το ίδιο. Δείτε το βίντεο της πρώτης επετειακής συγκέντρωσης.

Μπορεί να έχουν περάσει 11 ολόκληρα χρόνια αλλά η επιστροφή των Burzum βρίσκεται πολύ κοντά. Το πολυαναμενόμενο νέο album της μπάντας έχει τον τίτλο "Belus", μία έμπνευση από την μυθολογία και συγκεκριμένα από τον ομώνυμο Θεό του Ηλίου Βήλο ή Βέλο (Βάαλ σε άλλες παραδόσεις), υιό του Ποσειδώνος. Όπως μας πληροφορούν οι Burzum στην επίσημη ιστοσελίδα τους, το "Belus" δεν είναι ούτε θρησκευτικό ούτε αντι-θρησκευτικό album, ούτε και αμιγώς πολιτικό, αλλά μία απόπειρα εξερεύνησης των μύθων και των απαρχών της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς. Ως κύριο θέμα είναι ο θάνατος του Βήλου, το μοναδικό του ταξίδι μέσα από τον θάνατο και η θριαμβευτική μοναδική επιστροφή του. Η μουσική της νέας αυτής δουλειάς των Burzum μπορεί να συγκριθεί περισσότερο με παλαιότερα albums της μπάντας και κυρίως με την δύναμη του "Hvis Lyset Tar Oss" και την ατμοσφαιρικότητα του "Filosofem".

Αναμένουμε με ανυπομονησία την παγκόσμια κυκλοφορία του νέου cd από την Byelobog Productions στις 8 Μαρτίου 2010 οπότε και θα επανέλθουμε με λεπτομερέστερη κριτική επί του μουσικού μέρους.
Ο ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ

Τρανών Προγόνων ιχνηλάτες
λαμπρών Αγωνιστών παιδιά
οι νέοι είμαστε Σπαρτιάτες
με την γενναία μας καρδιά.

Εμπρός, πάντα εμπρός!
Μιας νέας Δόξης ανατέλλει ο καιρός.
Εμπρός, πάντα εμπρός!
Μας οδηγεί του Ελληνισμού το Φως!

Εμείς ανάψαμε τη Δάδα.
Σε μας γεννήθηκε η Οργή.
Μια νέα θέλουμε Ελλάδα
που θα σκεπάσει όλη τη Γη.

Εμπρός, πάντα εμπρός!
Μιας νέας Δόξης ανατέλλει ο καιρός.
Εμπρός, πάντα εμπρός!
Μας οδηγεί του Ελληνισμού το Φως!


ΟΡΘΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ

Από του Ολύμπου τη γρανιτένια όψη
μέχρι της Κύπρου τη σκλαβωμένη γη
απ’ τη μεγάλη του ονείρου μας την Πόλη
ως τη Χειμάρρα που είναι Ελληνική

Ορθό το Λάβαρο κι η Νίκη μας προσμένει
Ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή
Στον κόσμο αυτό εμείς θα δείξουμε πως μένει
το Θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή.

Χτυπάτε αλύπητα με λύσσα με φοβέρα
με θάρρος σύντροφοι τα τείχη των εχθρών
Με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γίνουμε μια μέρα
εκατομμύρια στρατός αγωνιστών.
hit counter